lørdag den 13. januar 2018

Livestream video for aovnet.dk

Nu kan der sendes livestream på adressen youtube.com/c/AovnetDk/live

Dette er en 'legeplads' for aovnet.dk. Der testes lidt med YouTube LIVE udsendelse, Google Hangouts meeting og Webinarer.

Har test sendt en Livestream under YouTube kanalen for Antenneforeningen Ølstykke Vest fra min Windows 10 computer ved hjælp af API'en med kodningssoftware OBS Studio http://obsproject.com/ (Har fjernet linket, for den var ikke ok)

- og tilsvarende er Livestream test sendt fra min Windows 10 computer ved hjælp af Google Hangouts on Air. Min vurdering er at Hangouts er mest velegnet grundet de mange muligheder i HangoutsKategoriUnderholdning
Licens YouTubes  standardlicens


Hos YouTube har vi en samlet oversigt her

Se også fanen E-møder


Tilføjet den 23 januar 2018: I aftes røg jeg i karantæne hos Google da jeg testede lidt med livestream video til YouTube, hvor jeg forsøgte at køre med transmissionen via API-softwaren fra OBS Studio. Mit videostream blev bare sort skærm. Bagefter fandt jeg ikke lige hurtigt frem til igen at fjerne disse sorte videoklip fra Youtube. Google sendte mig forinden en meddelelse om at jeg ødelægger deres video image på nettet og derfor gav mig en tre måneders karantæne. Så nu kan jeg hverken Live Streame til eller lægge video op på YouTube i hele 3 måneder. Dog henviser de til at jeg kan gøre indsigelse. Det har jeg så forsøgt, men jeg gjorde det måske ikke på rette vis. De talte om en formular, og jeg fandt ingen formular, på siden hvor de linkede til. - Jeg tror synderen for mig var Samsung SideSync der konfliktede med OBS Studio (videoværktøj). SideSync startede umotiveret op på Windows skærmen, hvorefter udsendelsen straks efter gik i sort. Flere gange det samme forløb. - Jeg har sidenhen afinstalleret OBS Studio. Det gav faktisk en bedre opstart af Windows 10.

Jeg var ellers hooked på at komme en del videre med brugen af Googles YouTube og Google Hangouts faciliteter for at vurdere om det var nok til mødeaktivitet over nettet. Jeg havde hidtil kun lige fået testprøvet lidt nogle gange, med hele og halve års mellemrum. Men, jeg skal da love for: Her fik jeg lige at føle hvor sårbart vi er som enkeltpersoner når den store Google tramper løs. Til mødeaktivitet over nettet må jeg nu vælge noget andet.

Efter det hændte så valgte jeg at afinstallere softwaren fra OBS Studio og at fjerne alle spor derfra på computeren. Derved forsvandt tilsyneladende nogle periodiske Windows opstartsproblemer. Så det var nok godt, at den blev afinstalleret. Der er fortsat andre veje til at køre med Google Hangouts og at lægge video på YouTube, men jeg har fortsat min karantæne, hvad angår at lægge noget ud på YouTube og at vise noget live der.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar