Cookie og Privatlivspolitik

Politik for beskyttelse af personlige oplysninger (privacy policy)
  • herans.dk er skabt med Google Blogger. I det er valgt en løsning med minimeret registrering af brugeradfærd.
  • Med trafik til herans.dk indsamler Google dog fortsat anonymiseret data om brugen. Dette for at skabe større brugervenlighed.
  • Jeg forpligter mig til at overholde de til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

Etik
Indholdet på herans.dk skal være sobert og informativt, uden at anstøde børn, rase, køn, religion, handikap og social status.


minecookies.org

Generelt om hjemmesiden og brugersikkerhed


Webstedet tilhører Herman Ransborg - privat. Webstedets webmaster og redaktør er ligeledes mig. Jeg har via Google Blogger indirekte, som anonymiseret information, adgang til den registrerede information om brugeradfær som Google opsamler. Har du spørgsmål hertil, eller til hjemmesiden generelt, så er du velkommen til at kontakte mig. Når du klikker dig ind på siderne indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på webstedet. Nedenfor kan du læse mere om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvad vi bruger dem til.

herans.dk er bygget med Google Blogger. Google tilbyder at man kan udbygge med reklameindslag for tredjepart og optimering af disse reklameindslag bl.a. ved hjælp af Google Analytics- og AdSense-cookies. Der er valgt ikke at bruge disse funktioner på herans.dk. Dette for at begrænse registrering af brugeradfærd og for at undgå distraherende reklameindslag på siderne.


Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold - til at øge værdien af indholdet, der vises på siden. Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvem der har adgang til informationen.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre trafikmåling og statistik. Hjælpeværktøjer hos Google håndterer dette. Som allerede nævnt, vi har fravalgt muligheden at indflette annoncer på siderne, men der kan dog være annoncer i det vi indfletter i indlæg, fx når vi har lagt et videoindslag fra YouTube. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sletter eller blokerer du cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: Se oplysning fra en compliancetest kørt 30. maj 2018 - Det viser at der pt. kun lægges 3 cookies ved at bladre rundt på siderne (to med google.com og en med blogger.com, alle tre Google). Erfaringen siger mig at der kommer flere, med flere indlæg, med varierende fokus.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Kommunikation via mail
På websitet opfordres du til, via mail, at tilmelde dig aktiviteter. Distributionslisterne, som opbygges hermed, bruges til, via mail, at varsle arrangementer, møder og ændringer i arrangementer. Distributionslisterne hertil lægges ikke på websitet. Indrømmet internet mail, uden kryptering, er ikke verdens mest sikre løsning. Men vi vælger dog denne løsningen uden kryptering, da en løsning med kryptering er uvant at håndtere for de fleste. Hvad du er tilmeldt på fx distributionsliste og af arrangementer kan du til enhver tid frameldes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [ herman@ransborg.dk ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

herans.dk
Herman Ransborg herman@ransborg.dk 
+45 47177877 mobil: +45 30955999 
IP-tlf. / SIP VoIP 47177877@fonet.dk 

Google: Sådan anvender Google cookies

Ingen kommentarer:

Send en kommentar