Zoom

Klik ind til møde her

- så har du en brugerforbindelse til mit 'møderum'.
Du kan også bare klikke for at få Zoom klienten.


Kommer du til mit 'møderum' før jeg er ankommet, så ser du dette billedeTilmeld dig mail distributionslisten

Ønsker du at være med fra starten og ønsker du at deltage i disse E-møder, da send mig en mail, med titlen "Vedr. Zoom E-møder" hvor du i tekstfeltet informerer: "Jeg er indforstået med at modtage E-møde-indkaldelser via mail". Skulle det så hænde, at du ikke lige har tid til at deltage i det akutelt varslede møde, så bliver der en næste gang, med et nyt møde - og dækker mødet noget vigtigt så optager vi måske mødet, så vi efterfølgende kan se hvad indholdet var.

Følgende ny aktivitetsområde lægges sandsynligvis på lunge.dk: Video konferencer, under Lungeforeningen Egedal Lokalområde. - Men først når vi er kommet til at møderækken kører jævnligt, så vil der forud, under Video konferencer, være et opslag med præsentation af taler og emnet. – Efterfølgende et lille referat, samme sted. - Her aftrapper vi så sandsynligvis igen indkaldelser via mail.

Du kan altid sende en mail, hvor du beder om at komme af listen igen.

Du må meget gerne gøre dig klar til at deltage ved at følge op på ovennævnte, så vi kan komme i gang med at test-prøve løsningen først.

Ønsker du hjælp til at komme i gang, sende mig en mail. Jeg tror at lidt hjælp over telefonen, i de fleste tilfælde, kan være hvad der skal til. – Hvor vi efter det kan hilse på hinanden over nettet via Zoom.

mere